Verheyden Pools in Overijse (Vlaams-Brabant):
uw betrouwbare en voordelige expert in prachtige zwembaden!

 

Bent u op zoek naar een verkoelend zwembad voor uw gezin? Verheyden Pools uit Overijse helpt u met plezier verder! Wij zijn uw betrouwbare specialist in binnen- en buitenzwembaden! U vindt duurzame zwembaden van elke afmeting en voor elk budget in ons ruime assortiment!

 

Wat is er heerlijker dan een verfrissende duik in uw eigen hemelsblauwe zwembad na een warme zomerdag op het werk? Verwen uzelf en reken op de jarenlange ervaring van onze vakmannen voor de bouw van uw verkwikkende oase. Onze superieure service en voordelige prijzen stellen u gegarandeerd tevreden!

 

Verheyden Pools in Overijse:
uw zwembadspecialist!


 

Zowel voor de bouw, het onderhoud als de renovatie van binnen- en buitenzwembaden kunt u bij Verheyden Pools terecht. Wij adviseren u bij de keuze van het juiste zwembad en helpen u bij het selecteren van de juiste locatie in uw tuin. Vervolgens zorgen we voor de graafwerken en de ruwe structuur in betonnen Stepoc-blokken.

 

Uw wensen en dromen bepalen welk type zwembad het beste bij u past. Wij luisteren met plezier naar uw plannen en adviseren u bij de keuze van het juiste model. Verkiest u een stijlvol en klassiek model? Zoekt u liever iets moderns en trendy? Ons uitgebreide aanbod maakt alles mogelijk!

Verheyden Pools: steeds bereikbaar,
altijd voordelig!


 

Kom tot rust in uw eigen tuin en geniet voluit van de zomer met een eigen buitenzwembad. Verkiest u iets meer privacy? Dan creëren wij voor u het perfecte, luxueuze binnenzwembad met alles erop en eraan!

 

Vul het contactformulier in voor een afspraak of een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Wij zijn dagelijks bereikbaar via onze website en beantwoorden al uw aanvragen steeds zo snel mogelijk.